homebedrijfprojectennieuws
PROJECTEN


 ADVIES

 PROCESREGIE

 ONTWIKKELING

 ZORGVASTGOED

opdrachtgevers  |  visie  |  missie

Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement

Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement is een bouwmanagementbureau dat is opgericht door Frans Hegeman. Na jarenlange ervaring binnen de directie van het 'uitvoerend en ontwikkelend bouwbedrijf', startte hij in 2010 zijn eigen bureau om zich verder te kunnen specialiseren in bouwmanagement, duurzaamheid en procesoptimalisatie. 

Affiniteit met ouderenhuisvesting zit in de kern van het bureau. Frans is in zijn studie bouwkunde aan de TU Delft afgestudeerd op het onderwerp ouderenhuisvesting ('98). In de jaren daarna zijn diverse bouwprojecten ontwikkeld en binnen het bureau is inhoudelijke kennis aanwezig op gebied van thuiszorg en bedrijfsvoering.

Binnen het bureau heeft zich een dynamisch team van bouwprofessionals gevormd, dat op projectbasis meewerkt binnen de verschillende projecten. De werkzaamheden zijn onder te verdelen in de volgende hoofdonderdelen:

1   Advies- en Besluitvormingstrajecten

2   Procesregie & Projectmanagement

3   Projectontwikkeling

4   Zorg-Vastgoed

Voor de realisatie van de projecten kiezen we zorgvuldig de uitvoerende partijen, waarmee we in de vorm van ketensamenwerkingen de nieuwe werkwijze tot uitvoer brengen. 

Wilt u meer weten over Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.