homebedrijfprojectennieuws

Bouwpartnerdag

Op 28 mei 2015 organiseerde Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement een bouwpartnerdag ten behoeve van het project Vitaness. De bijeenkomst werd gehouden in Stadskanaal bij de beoogd hoofdaannemer Hegeman Noord. 

Doel van deze dag was potentiŽle bouwpartners in te lichten over het project en de bijzondere doelstellingen rondom gezondzijn en welbevinden, ecologische bouwwijze, innovatie, en samenwerking. Stichting Vitaness, Succesparken (grondeigenaar), Ingolf Kruseman (architect), Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement en Hegeman Noord presenteerden hun ideeŽn. Daarnaast was er gelegenheid voor iedere deelnemer om zichzelf en zijn product kort voor te stellen. 

Met de gegeven informatie werden bedrijven uitgenodigd om hun eigen informatie te delen over welke producten, kennis en ervaring zij in het project zouden willen brengen en willen delen met anderen. Zo ontstaat er al in een vroeg stadium een samenwerking, die leidt tot wederzijdse versterking en grote meerwaarde. Deze dag werd door de aanwezigen van de 30 verschillende bedrijven bijzonder positief gewaardeerd. Na afloop kregen de aanwezigen een verslag opgestuurd vanuit Hegeman.