homebedrijfprojectennieuws
PROJECTEN


 ADVIES

 PROCESREGIE

 ONTWIKKELING

 ZORGVASTGOED

OUDERENHUISVESTING, ZORG EN WELBEVINDEN

Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement richt zich sterk op Zorg-Vastgoed. Binnen het bureau is veel kennis en ervaring aanwezig over deze groeiende vorm van huisvesting. Frans Hegeman is destijds aan de TU-Delft afgestudeerd op het onderwerp ouderenhuisvesting. In zijn loopbaan heeft hij meerdere woonzorg-gerelateerde projecten gerealiseerd. 

De vraag naar zorg neemt toe vanuit de vergrijzende bevolking. Vooral de toenames van het aantal ouderen (vergrijzing) en oudere ouderen (dubbele vergrijzing) zijn bepalend voor de uitbreiding van de vraag naar zorgvastgoed. Naast demografische groei zien we een belangrijke variëteit in de vraag ontstaan. Ouderen worden welvarender en hebben daarmee steeds meer mogelijkheden om hun individuele voorkeuren voor zorg en huisvesting te realiseren. 

Vanuit onze grondhouding zijn wij binnen onze opgaves altijd op zoek naar het realiseren van huisvesting waarin 'mensen kunnen zijn wie ze willen zijn'. Met name binnen zorg-gerelateerde wooncomplexen is het van belang dat mensen maximaal de regie over eigen leven kunnen hebben én kunnen behouden. Door onze kennis en ervaring op gebied van ouderenhuisvesting te combineren met onze passie voor ecologische en groene oplossingen, zijn we in staat om passende antwoorden te vinden. Bijzondere resultaten kunnen worden bereikt als we toewerken naar 'healing environments', waarbij echte verbinding ontstaat tussen wonen, welzijn en zorg.

Binnen ZorgVastgoed richten ons op zowel nieuwbouw en renovatie alsook upgrading van complexen, waarbij we de volgende diensten aanbieden:
  • advies- en besluitvormingstraject 
  • procesregie en projectmanagement
  • projectontwikkeling
  • vastgoedmanagement

Wilt u meer weten welk en hoe wij de processen aansturen binnen ZorgVastgoed, neem dan contact met ons op via het contactformulier.