homebedrijfprojectennieuws
PROJECTEN


 ADVIES

 PROCESREGIE

 ONTWIKKELING

 ZORGVASTGOED

Planontwikkeling Steenstraat Zuid Boxmeer

In 2016 verkreeg Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement het exclusief ontwikkel-recht van de locatie Steenstraat-Zuid van de gemeente Boxmeer. Het plan bestaat uit 34 grondgebonden woningen en 25 appartementen. De woningen worden deels in verkoop en deels in verhuur aangeboden. De verkoop is gestart en is in handen van makelaar Vrijdag en De Bekker te Boxmeer.

Nieuw Kantoor Hvbm Arnhem

Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement is vanaf oktober 2015 gevestigd aan het Oremusplein 5 te Arnhem. De locatie is gelegen aan het wijkwinkelcentrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Workshop Residence Schuytgraaf

In september 2013 organiseerde Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement in samenwerking met de Cordialis Living Group een drietal workshops. In deze workshops hebben we verkenning gedaan op welke wijze we tot een projectontwikkelingsproces konden komen die vanaf de start wordt gedragen door meerdere partijen.
Lees meer Lees meer Lees meer

Bouwpartnerdag

Op 28 mei 2015 organiseerde Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement een bouwpartnerdag voor het project Vitaness. Doel van deze dag was potentiële bouwpartners in te lichten over het project en de bijzondere doelstellingen rondom gezondzijn en welbevinden, ecologische bouwwijze, innovatie en samenwerking. Stichting Vitaness, Succesparken, architect Ingolf Kruseman, Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement en Hegeman Noord presenteerden hun ideeën. De aanwezige bedrijven werden uitgenodigd om hun eigen informatie te delen over welke producten, kennis en ervaring zij in het project zouden willen brengen. Deze dag werd door de aanwezigen van de 30 verschillende bedrijven bijzonder positief gewaardeerd.
Lees meer