homebedrijfprojectennieuws
PROJECTEN


 ADVIES

 PROCESREGIE

 ONTWIKKELING

 ZORGVASTGOED

Procesregie Ecodorp Nederasselt

Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement heeft in 2019 in opdracht van de grondeigenaars en initiatiefnemers een procesplan geschreven voor de ontwikkeling van Ecodorp Nederasselt. We hebben geadviseerd voor een passende juridische structuur aan grondeigenaars, bestuursleden stichting en de leden CPO, waarbij sturing is op ieders belangen. Hegeman verzorgt de communicatielijn met de gemeente.

Oplevering De Nčjhof Boxmeer

Op 15 oktober 2019 vond de oplevering plaats van het appartementencomplex De Nčjhof. Het complex maakt onderdeel uit van het grotere plan van 59 woningen Steenstraat-Zuid te Boxmeer. Het gebouw heeft een eigentijdse uitstraling waarbij veel aandacht is verleend aan architectuur en bouwkundige details. De woningen kennen veel privacy, mede door de situering van de balkons. De woningen worden verhuurd in de vrije sector.

Bosrijk Eindhoven

In 2018 heeft Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement in samenwerking met Maas architecten meegedaan met de prijsvraag die door de gemeente Eindhoven is uitgeschreven voor uitbreiding van de woonwijk Bosrijk. Hoewel we niet zijn gekozen in Eindhoven, zijn we trots op het resultaat en zoeken naar een geschikte locatie waar het woonconcept gerealiseerd kan worden.
Lees meer Lees meer Lees meer

Gebiedsontwikkeling Steenstraat Zuid Boxmeer

In 2016 verkreeg Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement het exclusief ontwikkel-recht van de locatie Steenstraat-Zuid van de gemeente Boxmeer. Het plan bestaat uit 34 grondgebonden woningen en 25 appartementen. De woningen zijn deels in verkoop en deels in verhuur aangeboden. Het team heeft de afgelopen periode met enthousiasme gewerkt aan de planuitwerking en realisatie. Onlangs heeft de oplevering plaatsgehad van de laatste fase.
Lees meer